Stel ons een vraag

Uw gegevens zijn verstuurd. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de privacyverklaring.

Waar vindt u ons

Een goed georganiseerde administratie, de basis voor uw onderneming
Open
Close

Salarisadministratie uitbesteden?

Heeft u medewerkers in dienst? Of heeft u plannen om personeel aan te nemen? Dan komt er ongetwijfeld veel op u af. Ondernemers met personeel zijn verplicht een salarisadministratie en personeelsdossier bij te houden. Maar, hoe werkt zo’n salarisadministratie? Waar moet u op letten bij het samenstellen en bijhouden van een personeelsdossier? Kent u alle regels voor de loonbelasting, werknemersverzekeringen? En weet u voldoende van arbeidsrecht? Salarisadministratie is complexe materie, waarin de regels voortdurend veranderen. Bij Groothedde Accountants en Adviseurs zijn we volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen en geldende wetgeving.

U kunt kiezen voor een basis dienstenpakket salarisadministratie en een deel van de administratie zelf doen. Ook kunt u de complete salarisadministratie aan ons overlaten. Wij zorgen ook voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten, regelen ziekmeldingen en herstelmeldingen bij arbodiensten en verzorgen aanmeldingen en afmeldingen bij pensioenfondsen. Ook voor juridisch advies over uiteenlopende arbeidsrechtelijke zaken kunt u bij ons terecht.

Verzorgen Btw-aangifte

Over de producten en diensten die u levert aan uw klanten, moet u een Btw-heffing betalen aan de Belastingdienst. Het is belangrijk dat u deze Btw-aangifte op tijd en juist doet. Hiermee voorkomt u boetes van de Belastingdienst. Het correct indienen van uw aangifte omzetbelasting kan gecompliceerd zijn. Zaken als het bepalen van het juiste tarief en  facturatie uit of naar het buitenland kunnen de Btw-aangifte tijdrovend en ingewikkeld maken.

Wij helpen u graag met de aangifte omzetbelasting. We zorgen ervoor dat uw aangifte vakkundig en tijdig wordt ingediend bij de Belastingdienst. Ook kunnen wij aangeven wat u hierin zelf kunt doen en zo kosten kunt besparen.

Bezoekadres

Deventerstraat 379
7322 RH Apeldoorn

tel. 055 – 366 01 55

Postadres

Postbus 442
7300 AK Apeldoorn

Bel mij

Uw gegevens zijn verstuurd. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij nemen contact met u op.

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de privacyverklaring.