Stel ons een vraag

Uw gegevens zijn verstuurd. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de privacyverklaring.

Waar vindt u ons

Betrouwbaar. Betrokken. Deskundig
Open
Close

Meer dan 60 jaar kennis en ervaring

Groothedde accountants en adviseurs is in 1962 opgericht door de heer R. Groothedde, onder de naam Accountantskantoor Groothedde. Na het overlijden van R. Groothedde is het kantoor door de toenmalige medewerkers W. Witteveen en W. Heppen voortgezet.

In juni 2013 hebben Hans Mouw en Guido Doornebosch het kantoor overgenomen van hun voormalige werkgever. Sinds die tijd luidt de naam Groothedde Accountants en Adviseurs.

Hans Mouw

Directie Groothedde

hans-mouwHans Mouw werkt sinds 1996 bij Groothedde Accountants en Adviseurs als bedrijfsjurist. Hij heeft Nederlands recht gestudeerd en enige tijd ook Duits recht in Münster. Zijn specialismen zijn arbeidsrecht (zoals ontslagrecht), huurrecht en vennootschapsrecht. Sinds 2013 is hij naast bedrijfsjurist ook mededirecteur van Groothedde.

“Ik vind het belangrijk om voor klanten de partner te zijn die, vanuit de bril van de onderneming, meekijkt en problemen aanpakt en oplost. Dat doe ik veelal met advies, maar als het nodig is, begeleid ik ook bij procederen. Betrokkenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid zijn voor mij sleutelbegrippen in mijn werk voor onze klanten.”

h.mouw@grootheddeaccountants.nl

Guido Doornebosch

Directie Groothedde

guido-doorneboschGuido Doornebosch studeerde HEAO Accountancy en deed de opleiding RB Belastingadviseur. Hij is allround accountant en register belastingadviseur en werkt sinds 1999 bij Groothedde Accountants en Adviseurs.

“Ik heb destijds voor Groothedde gekozen, omdat ik graag wilde werken voor een gerenommeerd kantoor waar ik me kon ontplooien, met veel direct klantcontact. Nog steeds werk ik hier met veel plezier en gedrevenheid. Sinds 2013 doe ik dat ook vanuit mijn functie als directielid.

Ik durf mezelf wel een cijfergek te noemen. Klanten kunnen van mij kwaliteit, betrokkenheid, vakkundigheid en flexibiliteit verwachten. Ik vind het belangrijk dat zij waar voor hun geld krijgen. Onze klanten kunnen erop rekenen dat wij ons inzetten om voor hen het maximale resultaat te bereiken. Met inachtneming van de wet- en regelgeving uiteraard, want ook integriteit is voor ons kantoor een belangrijke waarde.”

g.doornebosch@grootheddeaccountants.nl

Accountant-Administratieconsulenten

Dhr. W. Witteveen AA RB
w.witteveen@grootheddeaccountants.nl

Dhr. T.W. Hulshorst AA RB
tw.hulshorst@grootheddeaccountants.nl

Medewerkers salarisadministratie

Secretariaat

Mevr. J. Kruise
j.kruise@grootheddeaccountants.nl

Bezoekadres

Deventerstraat 379
7322 RH Apeldoorn

tel. 055 – 366 01 55

Postadres

Postbus 442
7300 AK Apeldoorn

Bel mij

Uw gegevens zijn verstuurd. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij nemen contact met u op.

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de privacyverklaring.