Stel ons een vraag

Uw gegevens zijn verstuurd. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de privacyverklaring.

Waar vindt u ons

Advies op maat voor een optimaal financieel profijt
Open
Close

Financiƫle planning

Ons belastingadvies is toegespitst op uw specifieke situatie. Wij kennen onze klanten en kunnen daarom onze diensten volledig op maat bieden. Van advies over mogelijkheden voor fiscale subsidies op investeringen, tot het aanvragen van toeslagen en verzorgen van belastingaangiften. Ook voor tax planning bent u bij ons aan het juiste adres. Op basis van uw specifieke bedrijfssituatie brengen wij voor u in beeld met welke maatregelen u de belastingdruk van uw bedrijf zo laag mogelijk kunt houden.

Toeslagen aanvragen

Heeft u vragen over de inkomensafhankelijke toeslagen van de overheid? Bijvoorbeeld de zorgtoeslag, huurtoeslag of kinderopvangtoeslag? Wij helpen u met het in beeld brengen van uw inkomen, met alle rechten en plichten die daar bij horen. En wij maken voor u inzichtelijk op welke toeslagen u aanspraak kunt maken. Als u met uw bedrijf start vanuit een situatie met uitkering bijvoorbeeld. Ook de aanvraag van de toeslagen kunnen wij voor u regelen. U weet dan zeker dat u de toeslagen ontvangt waar u recht op heeft en komt achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Belastingaangifte regelen

Wij verzorgen voor u de belastingaangiften, waaronder de aangifte vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en schenk- en erfbelasting. Ook de aangifte omzetbelasting kunnen wij voor u regelen en indienen.

Estate planning

Estate planning, ofwel nalatenschapsplanning, maakt ook deel uit van ons dienstenpakket in belastingadvies. We maken voor u inzichtelijk hoe u uw vermogen op een fiscaal zo aantrekkelijk mogelijke manier overdraagt aan uw erfgenamen. U krijgt antwoord op vragen als: hoe kan ik mijn vermogen in de familie houden en welke mogelijkheden zijn er om belastingvrij te schenken?

Bezoekadres

Deventerstraat 379
7322 RH Apeldoorn

tel. 055 – 366 01 55

Postadres

Postbus 442
7300 AK Apeldoorn

Bel mij

Uw gegevens zijn verstuurd. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij nemen contact met u op.

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de privacyverklaring.