Stel ons een vraag

Uw gegevens zijn verstuurd. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de privacyverklaring.

Waar vindt u ons

Vakkundig. To the point. Persoonlijk contact
Open
Close

Wat kunt u van ons verwachten?

Uw verwachtingen van onze dienstverlening bespreken wij in het kennismakingsgesprek. Wat wilt u uitbesteden en wat wilt u graag zelf (blijven) regelen? Het kennismakinggesprek gebruiken we ook om relevante informatie te verzamelen en een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van uw bedrijf. Zo kunnen wij u gericht adviseren over de dienstverlening die het beste past bij uw bedrijf.

Onze dienstverlening is erop gericht uw vragen vakkundig en adequaat te beantwoorden. Van loonadministratie tot juridisch advies. Van het regelen van belastingaangiften tot het aanvragen van toeslagen. Wij ontzorgen u graag op het brede terrein van accountancy, maar pakken ook samen met u de zaken op die spelen in uw bedrijf en/of situatie.

De digitalisering van werkprocessen binnen ons kantoor biedt steeds meer ruimte voor advisering. Hierdoor kunnen wij to the point inspelen op uw vragen, wensen en behoeften.

Met wie heeft u contact?

Op basis van het kennismakingsgesprek maken we een offerte voor een dienstenpakket op maat. Dat doen we snel en efficiënt, zodat u binnen een aantal werkdagen ons voorstel in huis heeft.

 

Een vast contactpersoon

In uw contacten met Groothedde, krijgt u te maken met een vaste contactpersoon binnen ons kantoor. Deze contactpersoon is altijd goed op de hoogte van uw bedrijf en situatie, van uw wensen en behoeften en van de gemaakte afspraken. Dat werkt wel zo prettig en persoonlijk.

Wat kunt u zelf doen? En wat besteedt u uit?

Wij bieden een full service dienstverlening en kunnen al uw financiële, fiscale en administratieve zaken uit handen nemen. Tegelijkertijd begrijpen wij dat u kritisch kijkt naar uw boekhoudkundige uitgaven. Ook wij zijn ondernemers, die de kosten graag onder controle houden. Dat geldt ook voor úw kosten. Wij kijken daarom kritisch en zorgvuldig mee naar wat u zelf kunt doen. En waar u er verstandig aan doet om zaken uit te besteden. Hierdoor kunnen wij u een scherp aanbod doen, tegen een redelijk tarief.

Neem contact met ons op

Bezoekadres

Deventerstraat 379
7322 RH Apeldoorn

tel. 055 – 366 01 55

Postadres

Postbus 442
7300 AK Apeldoorn

Bel mij

Uw gegevens zijn verstuurd. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij nemen contact met u op.

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de privacyverklaring.